Не.Ме.Бива.В.Описанията.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Малко- голямо сборище.

Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next
AuthorMessage
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 11:32 am

Оазисите бяха едни от най- предпочитаните места, поне за тези, които в момента щъкаха подобно на мравки из тях. Пръснали се безцелно, всеки по задачи и с някакви цели за през деня, пък който можеше се връщаше обратно в лагера, където в момента цареше пълен хаос. Бяха разположили този лагер около едно малко вирче, колкото да се снабдяват с вода за няколко дни, след което отново потегляха, както винаги, но сега така се бяха разположили тук, че изобщо нямаше изблици в скоро време да си тръгнат. Никой нищо не знаеше, половината от скиталците в тази пътуваща група ги нямаше от предната вечер, други пък бяха тръгнали да ги търсят тази сутри и също си бяха загубили следите. Тези, останали във временния лагер се опитваха да възстановят поне малко от малко безразборията от липсата на онези, отговарящи за дисциплината. Но и то беше една дисциплина, май с тях хаосът беше по- голям. Добре, че сега ги нямаше, се дивяха някои и си правеха кефа, своеволия и безумни дивотии. Една жена със светло- синя, небесна коса и същите очи се опитваше да всее ред, но едно дребно досадно белокосо същество вървеше подире й и й късаше нервите с незатворимата си уста и необмислените си изказвания. Тя се огледа насам и натам и тропна с крак гневно, сега пък още някой липсваше, някой на който даже му беше забранено да се отдалечава от лагера. За Бога, трябваше да си събират нещата, какво си мислеха всички, че е ден на волността ли?!
Back to top Go down
View user profile
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 12:16 pm

- Хора, моля ви, чуйте ме!- викаше и се провикваше, но не, гласът й просто изчезваше в цялата шумотевица, която тези около нея дигаха. То вярно, че бяха не повече от десет човека, но вдигаха врява като да сто и десет. Ийв тропна пак с крак, а онова белокосо продължи да се усмихва загадъчно, с тези негови тъмносини очи и рошава опашка, разбира се да не забравяме и ушите, които бяха същите като косата му, бели и пухкави:
- Спокойно, мис, не се напрядайте, ще ви прилошее и после аз какво ще правя... да ме изоставите ли искате?
- Аких... ъгх, млъкни!
- Но защо се държите така грубо? Нали сме приятели, не съм сторил нищо, дори се опитвам да ви помогна.- повдигна невинно рамене.
- Тогава го направи наистина и им кажи какво трябва да правим, че така можем и цяла седмица тук да стоим.
- Ми че какво лошо има? Вижте само, буйна растителност, чиста вода, спокойствие, тишина... романтично е.- вдигна рамене, а тя го изгледа тъпо. Романтично? От къде пък на къде? Или път тихо?! По- добре изобщо да не говореше с това същество.
Back to top Go down
View user profile
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 2:44 pm

- Няма го!- един истеричен писък, по- силен и от на синекосата, се чу от една палатка и едно зеленокосо момиче изтича навън пребледняло:- Няма го! Джин го няма. Ишизу и Йозеп също. Господи... господи...- разпищя се съвсем, а зелените кичури се разпиляха след нея, щом се затича някъде напред. Никой обаче не й обърна внимание от Ийв, другата грамогласна на сцената, която млъкна при писъкът на Джули и също пребледня. Джин не беше дори предупредил, а тя не се беше усетила да потърси първо него, като потенциален беглец. Цял ден се опитваше да вкара ред и дисциплина, но не можеше, а белокосият дявол само й се пречкаше с изказванията си:
- Свобода, мис, оставете детето да диша спокойно. Този свят е толкова голям, нормално е да иска да го опознае сам... да вдиша дълбоко... Дълбоко!- и затвори очи, разпервайки ръце на страни, като самолет
- Акихико... моля те... умолявам те, най- сетне...- отчая се от него, никога нямаше да му свикне.
Back to top Go down
View user profile
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:07 pm

Параноята беше пълна. Повечето пощурели и правещи се на "волни птички" из оазисите сега се бяха върнали, но май това им беше грешката, защото Ийв едва ли я бяха виждали толкова бясна. Няколко вдлъбнатити по земята се бяха превърнали в мини- моренца от енйните солени потопи, а колко ли вълни вече беше заправита по този и онзи, който само вдигаше рамене на въпросите за Джин и компания. Синекосата откачаше, а като за черешка и коткоподобния, който само се мъкнеше след нея. Добре щеше да е да се заеме с Джули, която пък беше още по- пощуряла и мяташе мълнии някъде из по- пустите места на оазиса, далеч от потенциалните си мишени, и с това зеленокосо девойче шега не биваше. Ах, как щеше да мъмри братчето си, когато се върнеше, сега просто си изкарваше беса на един дънер, явно не за първи път потърпевш от нея. Докато онази синекоса, тя беше подхванала един точно определен индивид, чернокос и рошав, на който не му даваше мира дори да се превърне в пеперуда и да хване горада. Беше вир- вода човека, че и даже тук- там по него се забелязвше прословутата морска сол на топченца, по косата му:
- Стига де, наистина, ама наистина нямам представа къде е Йозеп.- размахваше ръце невинно пред себе си, а Ийв заплашително вървеше към него с едно водно копие в ръка:
- Не знаеш, а? Не знаеш къде е себеподобният ти!- цъклеше през стиснати зъби и още малко да го залее пак с някоя вълна, когато е един вик го спаси:
- Ийв, Джин се връща бе, жена!- един русоля, жълтоок и с рога, като на овен.
- Какво?!- изпищя изаряза жертвата си, като профуча през лагера, гледайки треперещо в онази посока, гледайки и шашкайки се. С триото имаше още две, това я ужаси... в какво ли се бяха забъркали пък сега, да не би някой да беше пострадал? Все депресиращи мисли я обзеха и стисна кичурите си с ръце и продължаваше да трепери все повече.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:13 pm

-Още пеперуди?-звучеше малко отчаяна във въпроса.-Къде се намесихме и ние,Господи...
Миани започваше малко по малко да се посъбужда.Усети нечия ръчичка в своята,усети липсата на медальона,усети и как се движеха.Когато напълно отвори очите си и се огледа...
-БУА!-Джесика едва не я изтърва,въобще не беше осъзнала,че се събуждаше.-К-къде,какво,как,защо,кой-
Погледна ръката си.Видя детето.Свят ѝ се зави и се отпусна обратно в ръцете на сестра си,беше напълно отчаяно...защо на нея,защо на нея?!
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:22 pm

- Джи...- понечи да извика, но онзи чернокоско и запуши устата, грешка обаче, тя го отнесе с още една, но значително по- малка вълна и се затича напред. Можеше да се каже, че под неподредената небесносиня коса и прашите дрехи се крие красива жена, но... тя просто беше Ийв, опитващата се да усмирява всичко живо при отсъствието на истинските усмирители. Андори, като директно ударен от солената вода, се тръшна на земята и въздъхна дълбоко:
- Проклятие!- и си понесе няколко подигравки, разбира се. А Йозеп само поклати едва забележимо глава:
- Само двама се, за момента.- отговори спокойно на въпроса и предпочете да се отдръпне по- в страни, защото Ийв направо щеше да го отнесе, като прегърна Джин толкова силно, че даже отскубна ръчичката му от Миани:
- Къде беше... къде, къде...?
- Нищо... нищо ми няма, спокойно... искам... искам да...-опитваше да си поеме дъх от захвата й, е, тя го поотпусна, когато спомена че иска нещо и го погледна неразбиращо:
- Какво?
- Нея... искам да съм с нея.- вдигна ръчичката си към кестенявокосото ангелче, на Ийв, незабелязала крилете й до момента, само това й трябваше за да се шашне още повече и съвсем да го освободи:
- Господи, какво се е случило?
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:28 pm

-И аз това искам да знам...-погледна гневно нагоре към синекосата,която просто се усмихваше невинно...невинно!-А,умнице,какво си направила тоя път?И къде ми е медальона?!Ами твоя?!
-Паднаха.
-Паднали?!
-Не вдигай пак скандали,сега сме им гости.-скастри я,като я изсипа долу на пясъка.
-Ау...-разтърка главата си,все още болеше,по-малко обаче.Фиксира детето и мъничко настръхна,но не се забеляза.
Крилете лекичко се разтвориха,колкото да се отърсят от прахта,после отново смирено се свиха.Ореолът ѝ блестеше ярко на фона на черното нощно небе.Още не се чувстваше много добре,искаше да е сама,а сестра ѝ какво правеше...буташе я при една сурия непознати.Някой ден тъпкано щеше да ѝ го върне.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:35 pm

- Ъм... Йозеп?- примига по- кротко и погледна чернокосият, а той... просто я подмина, без да каже нищо. Джин се усмихна весело и подаде ръичка на Миани:
- Хайде, елате...
- И по- бързо, повечето почваме да огладяваме!- обади се онзи другия чернокоско, като тъкмо ставаше от земята, но му се наложи бързо- бързо да отлети, щом срещна изпепеляваия поглед на Ийв:
- В бурканче ще го хвана ище го удавя.- просъска и тръгна напред, като всъщност се и усмихна мило:- Да, заповядайте. Събираме се да веречяме след малко. А вие сте добре дошли сред нас.
" Доброволци са."- подхвърли Ишизу и изприпка като някакво мирно кученце след Йозеп.
- О, чудесно. Водачите ще се изненадат.- усмихна се още повече и наклони глава на една страна.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:44 pm

-Аз мога да помогна с убиване на пеперудка!-шегуваше се,но наистина щеше да ѝ бъде трудно да свикне...много трудно да свикне,имайки в предвид какво минало имаше с пеперуди.
Ама тя,гаднярката,остави Миани да се оправя сама,като продължи нагоре.Момичето леко плахо погледна детето,преди бавно и предпазливо да хване ръчичката му.
-Това...от моите криле ли е?-попита,колкото да разчупи мълчанието,щом видя перцето в другата му длан.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:50 pm

- Хай! Успокои ме.- кимна и се усмихна още повече, все едно напълно забравил събитията от онова заведение, пък и не му пукаше, беше малък така че живота беше пред него. Дръпна я лекичко, този път вече го знаеше и наистина със затворени очи, я поведе към вътрешноста на лагера, където се издигаше на няколко дървени греди един голям бял навес, под който пък се събираха всички, сядайки на земята един до друг в нещо като овал, около една ниска маса, покрита с цветни карета. Нали уж бяха мизерници, егати трапезата си бяха спретнали, като на пир, пък и именно тези карета, ако ги продадат щяха да могат да си купят домове сигурно, вместо да скитат. Имаше всякакви, разноцветни коси и очи, разновидности на животни и физиономии, но всички те бяха като едно огробмно семейсво:
- Заповядайте, заповядайте!- размаха ръка Андори, подканяйки ги към няколко определени места:- Братята трябва да се върнат скоро, ще е добре да сте до тях, че да се запознаете.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 5:58 pm

-Ама ние не сме знатни особи...-Миани изненадано отвърна,докато Джесика просто тихо и спокойно си седна на посоченото място.-Онее-чан,още не си ми обяснила...
-Като миналия път.-подпря се с ръка на масата,а на нея подпря брадичката си и се ухили предизвикателно.
-...Чакай само тая вечеря да свърши,ще те удавя някъде.
-Хайде,пробвай се.-притвори очи.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:02 pm

Всички бяха като някакви бръмбарчета, същински кошер, жужаха, приказваха, подаваха си това и онова, което други не достигаха и така, но всички вече бяха насядали, оснев един представител:
- Оу, какво очарователно ангелче!- възкликна и заби невинната си физиономия на сантиметри от Миани, трепвайки леко с ушички:- Има и ореол! Не може да е истина! Това е сън, нали...? Ангелче! Живо ангелче!- падаше се да седи срещу Миани, но сега се беше подпрял на масата и я оглеждаше като някаква скъпоценност. Някои по- близко се разсмяха на реакцията на Акихико, никога не му свикваха просто.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:07 pm

Падна назад изненадано,а Джесика се подсмиихна.
Понадигна се с малко усилия,прекалено много падаше днес...имаше достатъчно цицини за един ден,повече не искаше.
-Д-да...ангел съм...
-Перце не искаш ли да си откъснеш за спомен?-подхвърли синекосата,усмихвайки се широко на червената линия,която мина през лицето на Миани.Може би тя наистина щеше да реши да хвърли всякакъв 'ангелски морал' на вятъра и да я убие...
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:12 pm

- Оу, не, не, не... без перца как ще лети ангелчето? Това е много лошо. - разклати глава, а с това обеците по котешките му уши дръннаха тихо:- Нали, мис?- как успя веднага да фиксира йв, седяща до Андори и обсъждаха нещо тихо:- О, извинете, мис, ако прекъснах някой интимен разговор.- как го изтърси, всички погледнаха към нея и Андори, а тя пожела да се скрие под масата, само ако не беше толкова ниска. Белокоското пък се ухили загадъчно и се настани на мястото си.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:18 pm

Чак сега забеляза котешките му ушенца и всичките обеци по тях.Ако имаше слабост към нещо,то беше всичко котешко.Джесика знаеше най-добре,колко пъти я беше чесала по ушите или пък се беше сгушвала в меката ѝ козина.Затова жената не се изненада,когато видя как Миани протегна ръка през масата и го потупа лекичко по главата,като закачи едно ухо.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:23 pm

Мигна с тъмните си сини очи няколко пъти, нацупил се като малко дете, но след миг се ухили толко широко и притвори очи, а едно силно мъркане се разнесе из вечерящите, че за пореден път през последните няколко минути всичко утихваше изведнъж и се вгледаха, този път в Миани и това коткоподобно:
- Искааааам... до ангелчето!- възкликна високо, че го чуха ясно, а рошавата му опашка заигра по земята радостно.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:27 pm

-А?Какво,ама...-внезапно дръпна ръката си,стресната от реакцията му.То какво друго се очакваше де,тя все пак го погали по главата!
-Вземай моето.
-Онее-чан!-сериозно щеше да ѝ цапардоса един.Пак не ѝ обърнаха внимание,Джесика стана от мястото си и отиде на другата страна на масата.Миани ѝ хвърли един отчаян поглед,ама тя сама си беше виновна...
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:32 pm

- Аригато, аригато, аригато!- развълнувано, всичко ли повтаряше по няколко пъти бе? Скочи от мястото си и заобиколи, като няколко от стъпките му от начало наподобиха клатушкащо пате, но после си станаха нормални, че даже съвсем неусетни и тихи. И демонстративно седна до нея, по турски, все така мъркайки силно и трепкайки с ушета, че даше се изаклатушка наляво надясно като малко дете. Изобщо колко голям беше? Може би колкото Миани или година по- малък:- Ангел- че! Ан- гел- че!- започваше ида си тананика даже.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:37 pm

Бързо си върна ръката на главата му,ако това щеше да го накара да спре.Джесика се давеше над купичката със супа,която ѝ бяха дали.Можеше да се обзаложи,че Миани и залък хляб не искаше да си набута в устата,от толкова емоции щеше да го върне обратно.
-Добре,добре,разбрах...ясно е,че съм ангелче!-задържа ръката си между ушите му,трябваше да има някакъв начин да го накара да замълчи.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:43 pm

Само го накара още повече да замърка. От къде ги вадеше тези децибели? Наклони ушета малко на страни, като уж за последно трепнаха и раздрънчаха обеците:
- Ангелчето ще вечеря с нас всяка вечер, нали, нали?- отвори очи и я погледна, кипеше от радост направо, а тези пламъчета в очите му, толкова развълнуван и обнадежден.
- Ще стане интересно ако реши да се погали в нея.- подшушна на синекосата онзи рогатият, който подвикна, че се връщат.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:47 pm

-Аз я взех тук да се успокои,ама то май обратното ще стане...-е,поне на нея ѝ беше забавно.
-Ами...докато останем тук,да...-погледна напред към сестра си,която просто повдигна рамене.
Прибра ръката си в ръкава на палтото и се посви,започваше да става студено.Няколко бели пламъчета лумнаха около всички,да ги постоплят.
-Аригато,Миани.-ама тя не си поплюваше с храната,каквото дадат,изяжда,не беше яла от дни...прекалено много път.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 6:57 pm

- Оу, но вие няма ли да останете вечно?- нацупи се пак и я загледа умолително:- Не искам ангелчето да си ходи.- щеше да се размрънка, но пък не спираше да мърка, макар и да поутиши. Постепенно всички се поутишиха също, вечеряйки си съвсем нормално, поне така си мислеха де. Ишизу беше на няколко метра от масата, точно там където оставаха две свободни места, начубри уши и стана от мястото си, сякаш правеше път на някого. Много погледи също се насочиха натам. Белите пламъци, служещи за топлина се полюшнаха леко от един вихър, появил се внезапно и изграден от кървавочервени пера, които постепенно намаляха и се изпариха, оставяйки след себе си една висока фигура. Червени дълги коси, зловещи също олкова черевени очи и гневно изражение, да не пропуснем и дрехите, с които косите му се сливаха направо, а лицето му беше като на призрак. И него наричат ангел също, той по- скоро е като демон. Пристъпи към масата бавно, без да трепва, дори не погледна двете сестри, е, поне докато не седна на своето си място, от страната на Миани и впи поглед в нея:
- Хм, обяснение за новите?- проговори внезапно, даже малко злобно и премести червените си очи за момент към Джесика, но пак се върна на малката сестра или по- точно на крилете й.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 7:01 pm

Момичето се сви под грубия му тон,и без това не се чувстваше добре тук,сега пък съвсем.И защо я гледаше така,тръпки я побиваха от него!
-Съжалявам,господине.-Джесика реши да се обади и да я спаси.-Просто по-рано днес се сблъскахме с част от групата...и след няколко малки разговори не убедиха да се присъединим.Надявам се няма да има проблем...
О,щеше да има!Ангела още малко и щеше да се пръсне като балон.
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Lightdeth

Lightdeth

Posts : 457
Join date : 2009-08-20
Age : 28
Location : Някъде по пътя...

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 7:09 pm

Пак отмести поглед и присви леко очи:
- Няма. Добре дошли тогава в семейството на свободните.- вдигна рамене и подпря ръка на масата:- Само кой е отговорен?
- А... аз...- обади се плахо Джин от средата на масата, като вдигна ръчичка:- Те са добри хора.
- Щом ти казваш, хубаво.- напълно пренебрежително, все едно въпросите, които задаваше идваха по нежелание. Рив го изгледа въпросително и се наведе малко напред:
- Това е единя от водачите ни, Ника Уайдет.- представи го, все пак, нещо не му хресваше у червенокосият:- А другия...?- съвсем тактиче н въпрос май трябваше да е.
- Брат ми продължи да търси минерали за пречистване на водата. Сам, глупакът! Каза да остнем тук и утре, ако не се върне до сутринта да започнем със събирането на лагера, а на обяд да тръгваме.- това му беше проблема явно, липсата на брат му момента.
Back to top Go down
View user profile
Starlight
Admin
Starlight

Posts : 645
Join date : 2009-08-20
Age : 24
Location : В облаците

PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   Thu Aug 20, 2009 7:12 pm

-Ано...-най-сетне се насили да каже нещо.-Къде...къде би трябвало да има?
Това малко изненада сестра ѝ,честно казано не беше очаквала да я чуе да говори повече тази вечер.Гласът на момичето звучеше някак несигурен,но в същото време сладък като шоколад.
За какво пък ѝ беше да знае...
Back to top Go down
View user profile http://tehshikkeh.blogspot.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Малко- голямо сборище.   

Back to top Go down
 
Малко- голямо сборище.
Back to top 
Page 1 of 22Go to page : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Fallen Star :: Пустощта :: Мизу-
Jump to: